Notice: Undefined index: scheme in /home/odvasi/public_html/k9.si/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_url.php on line 121Notice: Undefined index: host in /home/odvasi/public_html/k9.si/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_url.php on line 121 Avtomobilski varnostni pas
  shopping cart

Nakupovalni voziček

0 izdelkov - 0,00€

Avtomobilski varnostni pas

Avtomobilski varnostni pas
Avtomobilski varnostni pas Avtomobilski varnostni pas Avtomobilski varnostni pas Avtomobilski varnostni pas
Znamka: Julius-K9®
Koda izdelka: 16SGA
Razpoložljivost: Običajno na zalogi
Cena: 8,90€
Cena brez DDV: 7,30€

Razpoložljive možnosti


* TEŽA PSA:

JULIUS-K9® - Avtomobilski varnostni pas 
 

velikost  teža psa                     
1 do 10 kg  
2 10-25 kg  

 

 


Za IDC® Belt oprsnice s stranskimi obroči. Koristen pripomoček za varno pritrditev psa v avtu. Adapter za varnostni pas je povezan z enim od stranskih obročev na pasji oprsnici, drugi konec pa z zaponko varnostnega pasu avtomobila. Za varno uporabo je potrebno namestiti dva adapterja, po enega na vsaki strani obroča. Izdelek je na voljo v dveh velikostih, odvisno od teže psa.

Ta izdelek ima omejene sposobnosti pri varovanju psa v primeru prometnih nesreč. Namenjen je predvsem temu, da omejuje gibanje psa in ga ohranja stran od voznika. Ne zagotavlja pa preprečitve poškodb v primeru prometne nesreče, nenadnega zaviranja, ali sprememb smeri vožnje.

Avtomobilski pas je kompatibilen z vozili večine proizvajalcev. Ni pa kompatibilen z vozili naslednjih proizvajalcev: Volvo, Saab, Chevrolet, Ford.

Napišite oceno

Vaše ime:


Vaša ocena: Opomba: HTML ni preveden!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje vnesite kodo:ORIGINAL-K9.si © 2019